Vesti dana vol 1

Policija Republike Srbije uhapsila je danas vise clanova teroristicke organizacije u centru Beograda. Medju uhapsenima su vodja i njegovi najblizi saradnici, kaze komandir policijske stanice u Majke Jevrosime.
Ova grupa se sumnjici za vise najtezih krivicnih dela medju kojima su zdrav razum i slobodan govor. Vodja grupe, izvesni V* (21), poznat je policiji jos od ranije kao clan sekti Petnica i Graficar. Smatra se da je on glavni organizator svih teroristicko kriminalnih aktivnosti, da je direktno regrutovao ostale clanove, da ih je podstrekivao na grubo krsenje zakona i ustava Republike Srbije i time ugrozio bezbednost gradjana i narusio javni moral. Lista njegovih prestupa je dugacka, ali isticu se slobodno misljenje, govor razuma koji u kombinaciji sa zdravim razumom cini najvecu opasnost po ustrojstvo drzave.
Ovaj visoko funkcionalni sociopata, kako sam kaze, od malena naginje zdravom razumu a svakodnevno je poceo da ga propagira negde od svoje sesnaeste godine. Za tih pet godina okupio je oko sebe grupicu istomisljenika koja je terorisala gradjane razmisljajuci zdravo i to naglas!
Posetili smo kraj gde je V* (21) odrastao. Svi ga znaju kao opasnog po svojim stavovima.
- Oduvek je naginjao zdravorazumskom ekstremizmu - prica prodavacica u Maksiju gde je V* (21) svakoga dana kupovao namirnice - ali da ode tako daleko, ej, u terorizam, to nisam mogla da poverujem
Opisuju ga kao harizmaticnog manijaka sa kompleksom velicine.
- Mislim da je to zbog tezine - govori K** (21) koji je odrastao sa V* (21) - uvek je bio nadprosecno tezak i mislim da mu se tako razvio kompleks velicine. Verovao je u bolje sutra i umeo je ljude da privuce da ga slusaju dok prica, mahom zdravorazumski.
Mnogi sa zebnjom iscekuju sudjenje jer u delu javnosti postoji verovanje da ce ovaj sociopata zbog administrativnih propusta u krivicno-pravnom postupku biti vracen na ulicu, uprkos njegovom zdravom razumu!
__________________________________________________________
*u policijskoj upravi za grad beograd nisu hteli da otkriju tacan identitet ovog mladog coveka jer bi to kompromitovalo istragu koja je i dalje u toku
**ime poznato redakciji

Comments

Popular posts from this blog

Barzu iz jkra

Truth or dare

Pit stop